přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Cariere

Oferim mai mult decat un loc de munca

RENOMIA este in cautare de noi colegi care si-ar putea aduce aportul si experienta la dezvoltarea viitoare a companiei.

Renomia este cel mai mare broker de asigurari din Cehia. Inca din 1993 , compania a furnizat servicii profesionale in asigurarea riscurilor catre marile companii din Centrul si Estul Europei.

Renomia si-a dezvoltat cu succes activitatile atat in Cehia cat si in strainatate.
La baza succesului cresterii pe termen lung a Grupului RENOMIA stau expertiza profesionala, experienta si creativitatea exceptionalei echipe.

RENOMIA investeste in educatia si dezvoltarea propriilor angajati. Ofera un mediu de lucru propice, bazat pe lucrul in echipa si valori ale companiei. RENOMIA lucreaza cu experti recunoscuti in diverse industrii pentru a indeplini un obiectiv important al companiei - de a avea angajati satisfacuti si de inalta calitate.

Sarbatorim impreuna cu angajatii nostri realizarile lor si le rasplatim rezultatele de exceptie. RENOMIA are programe speciale de dezvoltare, concentrate atat pe dezvoltarea profesionala cat si pe cea  personala.

RENOMIA  primeste cu bratele deschise colegi care pot ajuta actuala echipa sa isi atinga misiunea si sa contribuie la dezvoltarea viitoare. Spiritul de echipa, dedicarea si dorinta de a invata sunt calitati pe care le apreciem si a caror dezvoltare o sustinem.
RENOMA oferta oportunitati de cariera intr-un mediu stabil cu posibilitati de dezvoltare.

Sunteti interesati de oferta noastra? Doriti sa lucrati la  RENOMIA, dar nu gasiti un post disponibil pentru pregatirea dumneavoastra?  Daca raspunsul este da, va rugam trimiteti C.V. la biroul de RESURSE UMANE

Formular de contact
sau inchideti
Přihlášení klienta
sau inchideti

Contact.renomia Contact.renomia je zabezpečený webový portál pro klienty RENOMIA. Nabízí jednoduchý a pohodlný přístup k informacím o Vašem pojištění.

xyy