přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

RENOMIA SA este cea mai mare companie de brokeraj din Cehia. Din 1993 RENOMIA furnizeaza servicii profesionale de management al riscului si de asigurari pentru companii si angajatii acestora. Renomia continua sa dezvolte cu succes activitatile sale in Cehia si in alte tari din Centrul si Estul Europei, printre care si Romania. Datorita pozitiei de lider de piata si a expertizei profesionale, RENOMIA furnizeaza clientilor sai servicii de asigurare de calitate superioara, flexibilitate in despagubirea pagubelor si prime de asigurare avantajoase.

Renomia este o compane independenta, care da dovada de transparenta si protejeaza interesele clientlor sai actionand in favoarea acestora. Activitatea RENOMIA este orientata in principal spre riscuri industriale si ale companiilor, oferind in acest sens servicii profesionale ce includ:

  • Analiza si managementul riscului
  • Elaborarea programelor de asigurare si selectarea celor mai bune alternative din piata
  • Administrarea programelor de asigurare
  • Servicii de asistenta daune 24/7
  • Servicii de consultanta
  • Instruirea angajatilor clientilor in problematica asigurarilor.

Departamentul specializat RENOMIA BENEFIT furnizeaza servicii atat managementului cat si angajatilor clientilor corporate. Unul dintre segmentele importante este cel agricol,  clientii din acest domeniu fiind deserviti de catre departamenul de specialitate RENOMIA AGRO. RENOMIA este de asemenea fondatorul unei retele de brokeraj in asigurari ce opereza in Cehia sub umbrela  RENOMIA NETWORK, concept care este dezvoltat si de catre filiala din Romania.

RENOMIA ofera un avantaj important clientilor sai prin afilierea la numeroase retele internationale de brokeri de asigurare, putand oferi astfel servicii in 135 de tari ale lumii.

Renomia si-a definit clar misiunea, scopul si valorile de care este guvernata prin furnizarea de servicii de calitate, dar si prin calitatea si experienta angajatilor sai. Succesul dezvoltarii RENOMIA are la baza expertiza, cunostintele dar si creativitatea unei echipe unice de angajati atat in Cehia cat si in alte tari din Europa. Dezvoltarea personala a fiecarui angajat dar si satisfactia lucrului in echipa sunt unele dintre principalele prioritati ale RENOMIA.

 

Přihlášení klienta
sau inchideti

Contact.renomia Contact.renomia je zabezpečený webový portál pro klienty RENOMIA. Nabízí jednoduchý a pohodlný přístup k informacím o Vašem pojištění.

xyy