přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Stiri

10.03.2018

RENOMIA SRBA Insurance Broker si-a premiat partenerii

In zilele de 24-25 februarie 2018, la Ramada Parc Hotel, a avut loc Conferinta Nationala de Vanzari a RENOMIA SRBA Insurance Broker, un eveniment la care au participat 140 persoane, parteneri francizati, directori de agentii, reprezentanti ai asiguratorilor.
O prezenta de top, speakeri remarcanti au dezbatut probleme actuale ale pietei, provocari legislative, previziuni asupra dezvoltarii business-ului dar si elemente practice din viata reala si cu accent pe aprofundarea nevoii de consultanta acordata clientilor.
Evenimentul a fost marcat de Decernarea Premiilor pentru Parteneriat acordate pentru progresele relationale dintre RENOMIA si cele importante companii de asigurare.

RENOMIA SRBA Insurance Broker si-a premiat partenerii


Tragerea la sorti pentru "Marele Premiu", un autoturism Skoda, l-a desemnat drept castigator pe Iulian PATRU, Partener Renomia PITESTI.

Premierea a avut la baza un concurs de vanzari corporate, new business, derulat pe parcursul anului 2017, actiune corelata cu linia spre care se indreapta compania.

"Imi pierdusem masina personala ca urmare a unui accident in acea perioada si era clar ca aveam o motivatie suplimentara sa ma angrenez in acest concurs, am facut-o si iata-ma castigator! Implicarea mea a dovedit ca se pot realiza vanzari peste ceea ce iti propui in mod simplu si confortabil, motiv pentru care in anul 2018 voi muta activitatea intr-un sediu nou, cu o mare vizibilitate iar masina va fi folosita clar pentru activitatea nou dimensionata, pe un portofoliu orientat catre asigurarile facultative in special", a declarat Iulian PATRU.

 

Přihlášení klienta
sau inchideti

Contact.renomia Contact.renomia je zabezpečený webový portál pro klienty RENOMIA. Nabízí jednoduchý a pohodlný přístup k informacím o Vašem pojištění.

xyy