přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Referinte

Am colaborat cu RENOMIA de-a lungul multor ani si ne-am convins de cinstea, onestitatea si continua lor dedicare in a ne proteja  interesele in calitate de client al lor. Credem ca cele mai bune rezultate intr-un business apar in urma parteneriatelor pe termen lung intre adevarati specialisti. Speram ca echipa RENOMIA va continua sa ne furnizeze sfaturi  profesioniste bazindu-ne in continuare pe atitudinea lor proactiva si pe cunoasterea in amanunt a produselor de asigurare specifice industriei in care activam, dar si pe selectia acoperirilor la prime de asigurare competitive.

Evgeni Raykov
Chief Executive Officer
Grafobal Bulgaria AD


Ceske Radiokomunikace a.s. lucreaza cu RENOMIA din 2011 .
Renomia administreaza cu multa pricepere pachetul nostru de asigurari dar si cererile de despagubire. Am fost intotdeauna multumiti de atitudinea proactiva fata de diversele aspecte ale politelor noastre. La crearea planului nostru de asigurare, specialistii de la RENOMIA au luat in calcul atat strategia companiei mama, cat si specificul activitatii noastre. Le apreciem foarte mult profesionalismul si experienta cu care ne aduc servicii de calitate. Credem cu tarie ca aceasta cooperare va continua sa fie un succes.

Ing. Martin Gebauer
CEO
Ceske Radikomunikace as


Doresc sa confirm faptul ca Veritas Dunakiliti Kft este pe deplin multumita de serviciile de brokeraj ale RENOMIA SA – Sucursala Ungaria. Diversele spete sunt rezolvate cu rapiditate de catre angajatii RENOMIA si au in vedere intotdeauna interesul companiei noastre. Suntem informati prompt despre noutatile aparute in industria de asigurari si ne tin la curent cu situatiile care ne-ar putea interesa.
Ne dorim o continuare a colaborarii cu aceasta echipa de experti!

Lazlo Kiss,
Director de vanzari,
Veritas Dunakiliti Kft


Am cooperat cu Renomia inca de la inceputul activitatii noastre in Bulgaria, din anul 2007. In acesti 8 ani ne-am ocupat sa cladim o baza stabila a business-ului nostru in transport international. Apreciem suportul continuu si profesionalismul oferit de catre echipa Renomia. Avem incredere in recomandarile lor de implementare a programului de asigurari si astfel primim intotdeauna un raport optim pret/calitate si colaborarea va continua cu succes si in anii urmatori.

Pascal Derache
CEO
ACT Logistics AD


Cooperarea dintre Family Frost Kft. si biroul din Ungaria al RENOMIA SA a inceput in anul 2009. Din 2010, cooperarea noastra a devenit continua, de incredere si a condus la relatii profesionale apropiate intre cele 2 companii.  La intrebarile noastre despre asigurari am primit raspunsuri cu profesionalism si experiza din partea staff-ului RENOMIA. Speram sa continuam cu succes cooperarea noastra si in viitor.

Ákos Bánkuti
Director Tehnic
Family Frost Kft Hungary


Avem placerea sa recomandam echipa din Romania a Renomia, ca un partener serios ce a abordat intotdeauna cu responsabilitate sarcinile contractate, societate cu care colaboram din anul 2011 si care a respectat in totalitate si la termen obligatiile asumate prin contract.Apreciem in mod deosebit calitatea serviciilor oferite, promptitudinea si profesionalismul echipei de specialisti.

LucianBitoleanu

Director Bitoleanu
Cashnet SA

Formular de contact
sau inchideti
Přihlášení klienta
sau inchideti

Contact.renomia Contact.renomia je zabezpečený webový portál pro klienty RENOMIA. Nabízí jednoduchý a pohodlný přístup k informacím o Vašem pojištění.

xyy