Asigurari de sanatate locale sau internationale

Sanatatea prezinta o multitudine de riscuri - se poate intampla ca in urma unui diagnostic medical sa fiti nevoiti sa achitati costurile din buzunar, asta in situatia in care  nu detineti o polita de asigurare de sanatate privata, care sa acopere atat serviciile oferite in ambulatoriu cat si cele necesare in timpul spitalizarii sau urgentele.
Specialistii RENOMIA va vor ajuta sa gasiti acoperirea optima cu un plan potrivit nevoii, cerintelor si bugetului dumneavoastra. 

Asigurare de sanatate

In prezent, serviciile medicale private cunosc cea mai accelerata crestere din ultimii ani iar asta influenteaza si produsele de asigurare de sanatate care trebuie sa tina pasul, suportand modificari de la an la an.

Piata de asigurari de sanatate din Romania ofera solutii de asigurare pentru o gama larga de servicii necesare din punct de vedere medical iar componenta planurilor de asigurari de sanatate este gandita pentru a veni constant in intampinarea asiguratilor. Produsele de asigurare  elimina sau reduc unele beneficii sau servicii medicale acoperite, includ altele, incercand astfel sa devina  atractive dar si accesibile si orientate catre client.

In acelasi timp, deoarece isi doresc sa fie tratati cu atentie, empatie si nu in ultimul rand sa beneficieze de expertiza necesara in mediul privat care s-a dovedit a fi mai atent la calitatea serviciilor (conditii de igiena, cazare, economie de timp, insotitor pentru minori ) si unde beneficiaza si de standarde ridicate ale tratamentului din punct de vedere medical (aparatura medicala performanta si echipe de medici specializati), clientii se indreapta catre clinici private din tara si strainatate.

RENOMIA  va poate ajuta sa obtineti cel mai bun plan pentru dumneavoastra, sa configurati si sa personalizati contractul de asigurare de sanatate, optimizand si costul politei, indicand si acele produse unde beneficiati de decontare directa.

Cine poate beneficia de asigurare medicala de sanatate??

Piata ofera produse de asigurare de sanatate private care se adreseaza  grupurilor de angajati ai companiilor, avantajul fiind ca in acest caz se iau in asigurare si anumite boli preexistente, iar firmele isi pot deduce fiscal o cheltuiala de pana la 400 euro/persoana/an.
In cazul persoanelor fizice, adulti sau copii, singura exceptie este ca in cazul care a fost deja diagnosticata cu o boala grava sau cronica, acestea se considera afectiuni preexistente si nu se acopera. De aceea, este foarte important ca activarea politei de asigurare sa se faca inainte de aparitia acestor conditii medicale.

CE ACOPERA ASIGURAREA PRIVATA DE SANATATE

- accidente, urgente
- spitalizare, interventii chirurgicale
- ambulatoriu (consultantii, analize, investigatii in clinica sau la camera de garda)
- monitorizare boli cronice sau pre-existente
- tratament, medicamente
- transport medical de urgenta
Suplimentar, se pot acoperi si:
- servicii stomatologice, sarcina si nastere
- preventia, monitorizarea bolilor cronice sau pre-existente, etc.

PERIOADA DE ASIGURARE

Asigurarea de sanatate isi produce efectele din a doua zi dupa efectuarea platii primei de asigurare (care poate fi achitata integral sau in rate), in afara situatiilor in care bolile grave pot impune perioade de asteptare de cateva luni, iar acoperirea este valabila cat timp polita este achitata pana la data scadenta. De asemenea, polita se poate incheia oricand asiguratul doreste acest lucru, in caz contrar fiind reinnoita anual in functie de oferta emisa de fiecare data de catre asigurator in acest sens.

SUMA ASIGURATA

In cazul asigurarilor individuale sumele asigurate difera de la un plan de asigurare la altul si pot ajunge pana la 3.000.000 Euro daca ne raportam la planuri superioare de asigurare de sanatate internationale. Asigurarile de sanatate de grup permit accesari nelimitate in ambulatoriu iar sumele asigurate se negociaza la incheierea contractului, functie de marimea grupului, structura personalului, specificul activtitatii, etc.

MODALITATI DE DECONTARE sau PLATA CATRE ASIGURAT

- decontarea directa a  costurilor medicale in cazul unui eveniment asigurat catre clinica medicala;
- rambursarea chetuielilor efectuate de client in baza documentelor justificative;

ACCESAREA POLITEI

Accesarea serviciilor medicale se face prin servicii de call-center, prin programarea la clinicile medicale partenere pentru decontare directa, sau la clinica favorita urmand ca decontarea cheltuielilor sa se efecteze ulterior. Unii asiguratori au dezvoltat si aplicatii de telefonie mobila in acest sens.

CE TREBUIE SA AVETI IN VEDERE CAND ALEGETI O ASIGURARE MEDICALA

Impreuna cu specialistii in asigurari de sanatate ai RENOMIA aveti posibilitatea de a analiza mai multe oferte si sa o alegeti pe cea mai potrivita nevoilor si cerintelor dumneavoastra, iar cele mai importante aspecte de care ar trebui sa tineti cont sunt:
- beneficiile oferite vs. costuri, dar si excluderile si limitarile politei
- conditii de accesare
- limite de acoperire a costurilor
- dimensiunea retelei de clinici si spitale partenere
- modalitati de decontare
- sa mentineti activa comunicarea cu brokerul

Aveti intrebari sau doriti sa aflati mai multe despre asigurari de sanatate? Completati formularul de mai jos pentru a fi contactat in cel mai scurt timp de catre un consultant RENOMIA SRBA Insurance Broker, care va poate ghida pas cu pas in alegerea celui mai potrivit plan de asigurare medicala.

Solicitati o oferta: 

Completati formularul de mai jos si specialistii nostri va vor contacta pentru a va oferi o solutie personalizata

Datele personale vor fi prelucrate doar pe durata procesarii solicitarii.  Mai multe detalii in sectiunea de Data Protection.