RENOMIA AGRO

Avem grija de dumneavoasta si protejam natura. Agricultura reprezinta un tip de afacere cu un nivel de risc ridicat, principala amenintare fiind impredictibilitatea meteorologica. Dar si aceste riscuri pot fi acoperite, daca optati pentru solutii de asigurari profesioniste.

RENOMIA AGRO ofera acoperire impotriva riscurilor asociate activitatilor agricole. Asiguram recolte, paduri si livezi, efective de animale si ferme piscicole, masini si utilaje de productie, silozuri si grajuri, dar si angajatii.

RENOMIA AGRO este lider in domeniul asigurarilor agricole.

Principalele riscuri asociate culturilor agricole si cresterii animalelor:

  • Riscuri naturale - grindina, incendiu, inundatii, ploi torentiale, inghetul tarziu de toamna si cel timpuriu de iarna, furtuna/ uragan, seceta. 
  • Riscuri speciale: baltire, spalarea solului, intarzierea datei de recoltare din cauza intemperiilor, crusta, seceta pedologica in faza de rasarire, distrugerea plantelor de particulele de nisip/pamant antrenate de vantul puternic, reintoarcerea culturilor;
  • Eroziunea solului;
  • Infestari si afectiuni transmisibile;
  • Intoxicatii sau asfixieri in fermele avicole;
  • Avarii accidentale ale instalatiei electrice din adaposturi.

Solicitati o oferta:

Completati formularul de mai jos si specialistii nostri va vor contacta pentru a va oferi o solutie personalizata

Datele personale vor fi prelucrate doar pe durata procesarii solicitarii.  Mai multe detalii in sectiunea de  Data Protection.