Va stam la dispozitie cu pasiune

Angajamentul nostru de a ne servi clientii ne-a pozitionat ca lideri de piata. Sunteti pregatiti sa beneficiati de servicii de asigurare de 5 stele? Suntem aici, la dispozitia dumneavoastra.

Interesul tau, inainte de toate! 

Managementul profesional al riscului

RENOMIA RISK MANAGEMENT este un serviciu in beneficiul clientilor nostri. Va vom asista in procesul de identificare, analiza si management al riscurilor afacerii dumneavoastra, in scopul stabilitatii si a dezvoltarii controlate.

Servicii de asigurare oriunde in lume

Faceti afaceri in afara tarii? Planuiti sa va extindeti la nivel international? Va puteti baza pe RENOMIA oriunde in lume.

Programe de beneficii pentru angajati

Asigurari si produse financiare la tarife preferientiale pentru clientii nostri si pentru angajatii acestora.
Este un fapt binecunoscut ca angajatii care au beneficii de calitate, sunt mai loiali.

Solutionarea daunelor cu cele mai bune rezultate pentru dumneavoastra

Serviciul nostru de regularizare a daunelor este o parte importanta a abordarii bazate pe consultanta. 

Digitalizarea serviciilor

Accesibilitatea si usurinta utilizarii de catre client reprezinta o prioritate pentru noi.  Astfel, dezvoltam o sectiune prin intermediul careia clientii vor putea naviga cu usurinta si care va oferi acces la portofoliul detaliat de servicii si produse de asigurare, conferind siguranta in administrarea contului.

O abordate bazata pe consultanta permanenta

Semnarea contractului de asigurare nu reprezinta finalul colaborarii. Ne dorim sa fim siguri ca asigurarea acopera toate riscurile care pot aparea. O analiza completa a specificului afacerii reprezinta punctul de plecare pentru customizarea unui program de asigurare, oferind cele mai bune produse disponibile.

Cele mai bune servicii disponibile pe piata

Relatia noastra cu clientii nu se termina prin semnarea contractului. Monitorizam constant activitatea dumneavoastra, pentru a va putea recomanda schimbarea conditiilor din polita, in functie de evolutia pietei. 

Cursuri de pregatire (training) si transfer de competente 

Ne dorim sa avem clienti care sa ia decizii informate in ceea ce priveste alegerea produselor de asigurare. De aceea impartasim cunostintele pe care le avem si oferim clientilor cursuri de pregatire pentru top management si angajati. 

Serviciile de calitate definesc RENOMIA

Prin intermediul profesionistilor de la RENOMIA, asigurarile vin cu ceva in plus. Cunoastem in amanunt nevoile clientilor, iar experienta noastra internationala de 25 de ani reprezinta o garantie ca va putem oferi asigurari oriunde in lume.  Colegii nostri va vor consilia pentru a va creea solutii customizate nevoilor dumneavoastra.

Kancelářská budova Brno Holándská s logem RENOMIA
Miroslav Holub, obchodní ředitel RENOMIA

Sunteti interesati de serviciile noastre? 
Contactati RENOMIA Client Services.

Michael Dubský
Client Services Director
michael.dubsky@renomia.cz
+420 734 188 491