Servicii de asigurare oriunde in lume

Faceti afaceri in afara Cehiei? Planuiti sa va extindeti la nivel international? Va puteti baza pe RENOMIA oriunde in lume.

RENOMIA beneficiaza de un departament de Servicii Globale, unde lucreaza profesionisti cu multi ani de experienta in pietele internationale de asigurari si in programe de asigurari. 

RENOMIA are sucursale in doisprezece tari europene (Cehia, Slovacia, Bulgaria, Romania, Ungaria, Serbia, Slovenia, Polonia, Bosnia și Herțegovina, Lituania, Letonia, Croația), dar experienta si expertiza noastra vin in sprijinul dumneavoastra oriunde in lume.

Prin parteneriatul cu RENOMIA, veti beneficia de avantajul celor mai buni termeni si conditii pe care piata poate sa ii ofere, si veti fi intotdeauna informati asupra noutatilor care apar. RENOMIA este un partener respectat la nivel global, in slujba dumneavoastra.

Gestionam sute de programe internationale de asigurari si ne desfasuram activitatea in 8 limbi. Suntem parteneri ai multor retele de brokeraj de top la nivel mondial, avand o pozitie ideala pentru a oferi solutii de asigurare perfect contruite in jurul nevoilor specifice ale clientilor.

Prin experienta sa internationala, RENOMIA ofera:

 • asistenta profesionala in cazul unei daune survenite intr-o tara straina 
 • accesul la cele mai competitive oferte de pe piata globala de asigurari pentru o gama larga de riscuri
 • programe complete de asigurari internationale
 • comprehensive international insurance (asigurarea creditului comercial, asigurarea investitiilor, asigurari pentru transport, asigurari de calatorie sau alte asigurari, in functie de nevoile specifice)
 • acces la solutii de asigurari cu adevarat globale, pentru companii prezente in mai multe piete
 • informatii actualizate legate de dezvoltarea pietei globale de asigurari, precum si notificari privind schimbarile legislative in multe tari
 • training, know-how si expertiza internationala
 • programe internationale de asigurari gestionate conform cu cele mai bune practici si standarde de conformitate internationale
 • asistenta pentru organizarea de auditari de risc in strainatate si participarea la astfel de operatiuni.

Orice tip de client poate profita de RENOMIA Global Services::

 • Multinationalele prefera sa fie servisate de un singur partener oriunde pentru a beneficia de aceleasi standarde de servicii, comunicare transparenta si contact unic in toate pietele

 • Jucatorii regionali, pregatiti sa cucereasca lumea, care sunt in cautarea unui partener care sa le ofere aceleasi standarde cu care sunt obisnuiti in tara lor 

 • Afacerile localepot beneficia de programele internationale de asigurari, de asemenea. Prin colaborarea cu RENOMIA, acestia au acces la produse care nu sunt disponibile pe piata locala.

Doriti o asigurare in strainatate sau vreti sa aflati cu ce va putem ajuta in aceasta privinta? Contactati RENOMIA GLOBAL SERVICES!

Doriti sa aflati mai multe?

Michal Holzer, global services director, RENOMIA

Ing. Michal Holzer
Global Services Director
michal.holzer@renomia.cz
+420 774 142 672

Solicitati o oferta

Completati formularul de mai jos si specialistii nostri va vor contacta pentru a va oferi o solutie personalizata.

Datele personale vor fi prelucrate doar pe durata procesarii solicitarii.  Mai multe detalii in sectiunea de Data Protection.