Interesul tau, inainte de toate. 

O cunoastere in profunzime a pietei asigurarilor, solutii de exceptie si cele mai bune conditii pentru nevoile tale.

Solutii de asigurare

Portofoliul nostru de asigurari poate parea dificil de inteles de catre clienti. In mod normal, fara o cunoastere in profunzime a domeniului asigurarilor si a specificului fiecarui produs, alegerea solutiei potrivite de asigurare care sa acopere riscurile concrete ale afacerii dumneavoastra este o sarcina dificila.

Brokerii experimentati ai RENOMIA cunosc in amanunt toate produsele de asigurare, pentru a va putea crea o solutie customizata cu nevoile afacerii dumneavoastra - o solutie care sa acopere toate riscurile si sa previna pierderi inutile. De asemenea, managerii nostri de risc va sunt intotdeauna la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune solutii de gestionare a riscului. 

In eventualitatea unei daune, regularizatorii de daune  vor gestiona cu promptitudine dosarul, pentru a putea beneficia de cea mai corecta solutie. Echipe profesioniste formate din specialisti de top, care pe baza unei analize a nevoilor, va pot oferi cele mai bune solutii de gestionare a riscului, reprezinta viitorul industriei de asigurari. 

Představenstvo a dozorčí rada společnosti RENOMIA na poradě

Echipele noastre de profesionisti specializati in asigurari comerciale 

ACESTEA SUNT DOAR CATEVA DINTRE DOMENIILE DE BUSINESS IN CARE AVEM EXPERTIZA 

ASIGURARI DE SANATATE

Asiguratori

RENOMIA este un broker de asigurare care activeaza complet independent de companiile de asigurari. Suntem parteneri cu majoritatea asiguratorilor si reasiguratorilor care opereaza in Romania, dar si in celelalte tari unde suntem prezenti, ceea ce ne permite sa gestionam riscurile clientilor nostri pe termen lung.

In parteneriat cu RENOMIA, veti beneficia in permanenta de cele mai bune solutii pe care piata le poate oferi. Specialistii RENOMIA vor analiza nevoile dumneavoastra specifice si va vor recomanda o solutie care sa ofere cel mai bun raport pret si calitate. 

Profesionalistii RENOMIA monitorizeaza si evalueaza constant urmatorii parametri ai partenerilor nostri:

  • Rating
  • Produse
  • Calitatea reasigurarii 
Miroslav Holub, obchodní ředitel RENOMIA

Aveti o intrebare sau doriti sa solicitati o oferta?
Contact RENOMIA Client Services.

Ing. Michal Holzer
Global Services Director
michal.holzer@renomia.cz
+420 774 142 672