Cei mai buni angajati formeaza cea mai buna echipa

O echipa sudata de profesionisti se afla in spatele serviciilor de 5 stele de care se bucura clientii nostri. Acestia te pot sustine pentru ca si tu sa devii un specialist respectat in industrie. De asemenea, oferim o gama variata de traininguri si posibilitati de dezvoltare personala in Cehia sau in alte tari. Si, pentru ca suntem o afacere de familie, oferim un loc de munca foarte prietenos.

Angajam...

Puteti vedea toate pozitiile pe care le avem disponibile pe site-ul nostru. De asemenea, pentru detalii, contactati office@renomia.ro, telefon: +40 21.313.83.93

Povestea RENOMIA

Povestea RENOMIA este cea a unui succes urias construit pe principiile intelegerii serviciilor pe care le oferim. 

RENOMIA, fondata de Jiřina Nepalová si de fiii sai, Jiří si Pavel in 1993, este unul dintre furnizorii internationali de top de servicii de asigurari si managementul riscului. Compania isi propune sa ofere clientilor servicii de cel mai inalt nivel, bazate pe o cunoastere in profunzime a pietei. Inceputa ca o afacere de familie din Cehia, RENOMIA a acumulat o bogata experienta profesionala, transformandu-se intr-o companie internationala de succes... Suntem clasati intotdeauna pe primele locuri in preferintele clientilor, ale partenerilor, suntem recunoscuti pentru calitatea serviciilor, dar si ca angajator de top...

In Romania, RENOMIA este prezenta din 2015, prin RENOMIA SRBA Insurance Broker. 

Jiřina Nepalová, ředitelka RENOMIA

RENOMIA in cifre

28%

dintre colegii nostri lucreaza de peste 10 ani

1500

asociati in 12 tari

190

traininguri pe an

764 ore

de voluntariat in 2017

Ne alegem valorile... 

Intreaga echipa RENOMIA GROUP se bazeaza pe cele cinci valori cheie: parteneriat, credibilitate, servicii de calitate, dezvoltare si pasiune. Acestea ne conduc activitatea in fiecare zi. Cititi povestea RENOMIA pentru a afla mai multe despre povestea noastra.

Hodnoty a vize společnosti RENOMIA
Pobočka RENOMIA v Pardubicích

Cele mai bune adrese

Toate sucursalele noastre sunt in locatii accesibile. De asemenea, oferim un mediu de lucru modern si facilitati care sa va permita sa oferiti cele mai bune servicii clientilor. 

Gasiti cel mai apropiat sediu RENOMIA in sectiunea de Contact.

Experti si inovatori

Instruirea si dezvoltarea profesionala a angajatilor este de maxima importanta pentru noi. Urmarim tendintele in domeniul asigurarilor si aducem experti si traineri din toata lumea pentru a ne invatam, organizand peste 190 de cursuri si seminarii in fiecare an. Suntem convinsi ca succesul vine din inovatie.

Odborná akce RENOMIA, vlevo Ivo Matuška, ředitel pobočky PRAHA

Angajatii RENOMIA

Pobočková akce ostravského týmu s historickým autobusem Škoda 706 RTO

Oferim multiple beneficii...

  • Lucru de acasa: Crezi ca poti munci la fel de eficient si de acasa? Noi te sustinem...
  • Educatie profesionala: Daca vrei sa te dezvolti profesional, te sprijinim printr-o gama larga de cursuri in tara si strainatate.
  • Alocatie de masa: Oferim bonuri de masa, conform legislatiei in vigoare.
  • Voluntariat: Ne implicam unde este nevoie de noi.
  • Excursii si evenimente: Ai nevoie de relaxare activa? Poti alege dintre mai multe tipuri de activitati
  • Multe alte beneficii - Intreaba-ne!

Premiile noastre IN Cehia Brokerul de Asigurari al anului - pentru al treilea an la rand. Doamna Jiřina Nepalová a fost recunoscuta ca Personalitatea Anului in Asigurari pentru contributia adusa industriei de asigurari din Cehia.  

De asemenea, am primit numeroase premii si distinctii in Romania, in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor si in cu ocazia Premiilor Brokerilor de Asigurare oferite de XPRIMM.