Energie

Pentru ca energia pe care o investiti in afacerea dumneavoastra sa beneficieze de randament maxim.

Din punct de vedere al managementului de risc, ENERGIA necesita o cunoastere in profunzime a particularitatilor acestui sector. Specialistii RENOMIA au multi ani de experienta in domeniu, aceasta reprezentand o garantie a unor solutii de asigurare de cea mai buna calitate si a unei calitati a serviciilor oferite clientilor fara egal.

Suntem specializati in solutii de asigurari pentru energie electrica, combustibili, sisteme de incalzire si in distributie. Specialistii nostri au experienta extensiva in managementul riscului in sectorul energetic. Pe baza analizei de risc, ei vor concepe un program de asigurare adaptat perfect nevoilor si cerintelor clientilor.
 

Solutiile noastre de asigurare pentru sectorul energetic sunt bazate pe o combinatie intre::

  • Acoperiri standard – impotriva riscurilor naturare, a riscurilor tehnice (daune suferite de echipamente etc), intreruperea afacerii ca urmare a unor defectiuni tehnice sau a unor dezastre naturale, intreruperea afacerii unor parteneri cheie, raspunderi civile generale – inclusiv ca urmare a unor produse defecte
  • Acoperiri specifice – raspunderi in caz de accidente grave, raspunderi pentru situatii de poluare a mediului, asigurari pentru intreruperi de furnizare ca urmare a unor fenomene meteorologice deosebite, radiatii ionizante etc

Cu o experienta vasta si cu acces direct la cei mai importanti jucatori de pe piata internationala de asigurari, putem oferi acoperire pentru cele mai complexe riscuri asigurabile, inclusiv cele legate de energia nucleara. RENOMIA detine o retea de subsidiare internationale si este membra a unei retele formate din brokeri de top la nivel mondial. Astfel, va punem la dispozitie un serviciu de asigurare complet, incluzand consultanta in domeniul avizarii, documentarii si recuperarii daunelor, dar si servicii de management al riscului.

Principalele riscuri asociate sectorului energetic:

  • Disponibilitatea limitata a resurselor
  • Necesitatea unor investitii ridicate
  • Volatilitatea preturilor
  • Schimbarile climatice
  • Modificarile legislative
  • Factorii geopolitici
  • Interesele diverselor grupuri de influenta la nivel international

Produse complementare

Solicitati o oferta

Completati formularul de mai jos si specialistii nostri va vor contacta pentru a va oferi o solutie personalizata

Datele personale vor fi prelucrate doar pe durata procesarii solicitarii.  Mai multe detalii in sectiunea de Data Protection.