Constructii (CAR)

Afacerile in constructii pot fi fara risc, cu ajutorul expertizei specialistilor RENOMIA. Programele profesionale de asigurare RENOMIA va vor ajuta sa va gestionati riscurile.

RENOMIA CONSTRUCTION este specializata in managementul riscului si in consultanta in asigurarile specifice domeniului constructiilor. O echipa de profesionisti cu o vasta experienta va crea o solutie individuala axata pe nevoile si cerintele dumneavoastra. Valoarea adaugata este adusa de expertiza specialistilor nostri, a caror cunoastere in amanunt a pietei va garanteaza cea mai buna acoperire in cele mai bune conditii.

Principalele riscuri incluse:

  • Asigurarea daunelor produse de riscuri naturale, furt, vandalism, caderi de corpuri, impact, daune produse de manevrarea improprie 
  • Daune materiale ale cladirii, proprietatilor invecinate, precum si echipamentelor de constructie (ca urmare a unor riscuri naturale etc)
  • Raspunderi pentru daune provocate de constructor sau alte entitati implicate unor terte parti, precum si eventuale pierderi ale profitului de catre investitor

Clauze suplimentare:

  • daune si vatamari produse in timpul perioadei de garantii
  • daune provocate unor terte parti

Solicitati o oferta:

Completati formularul de mai jos si specialistii nostri va vor contacta pentru a va oferi o solutie personalizata

Datele personale vor fi prelucrate doar pe durata procesarii solicitarii.  Mai multe detalii in sectiunea de Data Protection.