Contabili

RENOMIA acopera toate riscurile asociate cu activitatea de contabilitate.

Din punct de vedere al raspunderii pentru eventualele pierderi provocate clientilor prin intermediul serviciilor pe care le furnizeaza, contabilii trebuie sa indeplineasca anumite cerinte specifice.
Legislatia ii obliga pe contabili (ca si pe auditori si consultantii fiscali) sa aiba o asigurare de raspundere profesionala pentru daunele provocate unor terte parti.  Asadar, este normal ca si raspunderea in cazul practicii de contabilitate sa fie asigurata. Specialistii RENOMIA va pot recomanda asigurare optima care sa reflecte situatia specifica a clientilor dumneavoastra, peste baremul obligatoriu.

Asigurarea de raspundere profesionala acopera:

  • Pierderile financiare suferite de clienti ca urmare a neindeplinirii sau indeplinirii necorespunzatoare, din culpa, a obligatiilor asumate prin contract
  • Cheltuielile de judecata si costul reprezentarii juridice

Principalele riscuri asociate activitatii contabile

  • Daune aduse documentelor aflate in posesia contabililor (registrele contabile)
  • Pierderi de vieti, vatamari ale sanatatii sau proprietatii unor terte parti, in contextul raspunderii pentru pierderi legate de activitatea de contabilitate
  • Pierderi suferite ca rezultat a unor actiuni mandatate de sau in beneficiul altor entitati, subsidiare sau companii asociate.

Solicitati o oferta: 

Completati formularul de mai jos si specialistii nostri va vor contacta pentru a va oferi o solutie personalizata

Datele personale vor fi prelucrate doar pe durata procesarii solicitarii.  Mai multe detalii in sectiunea de  Data Protection.