Avocati

Acoperim riscurile aferente activitatii, astfel incat sa va puteti concentra doar asupra clientilor.

Raspunderile profesionale pentru pierderi provocate din activitatea juridica sunt printre principalele riscuri asociate unui cabinet de avocati. Pentru a proteja clientii, legea prevede obligativitatea incheierii unei asigurari de raspundere profesionale de catre avocati. Aceasta sarcina se aplica atat avocatilor independenti, cat si cabinetelor. Specialistii RENOMIA va vor ajuta sa va calibrati contractele de asigurare pentru a acoperi toate riscurile asociate practicii dumneavoastra, depasing cerintele minimale ale legii. 

Asigurarea de raspundere profesionala acopera:

  • Pierderile financiare suferite de clienti ca urmare a neindeplinirii sau indeplinirii necorespunzatoare, din culpa, a obligatiilor asumate prin contractul de prestari servicii
  • Cheltuielile de judecata si costul reprezentarii juridice

Principalele riscuri asociate activitatii de reprezentare juridica:

  • Daune aduse documentelor aflate in posesia firmelor de avocatura (contracte, registrele contabile, documente financiare)
  • Pierderi de vieti, vatamari ale sanatatii sau proprietatii unor terte parti, in contextul raspunderii pentru pierderi legate de activitatea de reprezentare juridica
  • Pierderi suferite ca resultat a unor actiuni mandatate de sau in beneficiul altor entitati, subsidiare sau companii asociate.

Solicitati o oferta

Completati formularul de mai jos si specialistii nostri va vor contacta pentru a va oferi o solutie personalizata

Contact

office@renomia.ro
+4021.313.83.93

Datele personale vor fi prelucrate doar pe durata procesarii solicitarii.  Mai multe detalii in sectiunea de Data Protection.