Produse medicale si farmaceutice

Faceti toate eforturile sa va protejati pacientii – de ce sa nu va protejati si afacerea, de asemenea?

In termeni de afaceri cu grad inalt de risc, ingrijirea sanatatii si farmaceutica sunt doua sectoare cu expunere ridicata. Sanatatea si uneori chiar viata oamenilor sunt la mijloc, de aceea riscurile asociate sunt imense. In aceasta situatie, puteti apela cu incredere la experienta si expertiza specialistilor RENOMIA.

Fie ca reprezentati un mare spital, o clinica specializata, un producator de echipamente medicale, producator sau distribuitor de medicamente, o farmacie, o asociatie profesionala, un colegiu medical, specialistii RENOMIA MEDICAL vor concepe un program de asigurare customizat, oferindu-va cei mai buni termeni si conditii posibili. RENOMIA MEDICAL este un serviciu de asigurare complet, incluzand consultanta in domeniul avizarii, documentarii si recuperarii daunelor, dar si servicii de management al riscului.

Solutiile RENOMIA se bazeaza pe cunostinte extensive ale sectorului medical si farmaceutic si ale produselor asiguratorilor si reasiguratorilor internationali, ceea ce permite crearea de pachete personalizate centrate in jurul nevoilor dumneavoastra

Riscuri specifice asociate farmaceuticii:  

  • Asigurarea mostrelor si a stocurilor
  • Pierderea financiarea din intreruperea afacerii ca urmare a compromiterii unor mostre
    Cercetarea, productia si distributia in domeniul farmaceutic prezinta un risc foare mare de vatamare a sanatatii sau vietii oamenilor sau animalelor.
  • Asigurarea raspunderii centrelor de experimente medicale este un produs aparte care acopera in special:
  • Daune ca urmare a imbolnavirilor sau pierderilor de vieti provocate de testarile medicale, in cazul in care investitorul, sponsorul sau laboratorul sunt raspunzatori in fata legii pentru incident Costuri asociate asistentei juridice

Solicitati o oferta

Completati formularul de mai jos si specialistii nostri va vor contacta pentru a va oferi o solutie personalizata

Datele personale vor fi prelucrate doar pe durata procesarii solicitarii.  Mai multe detalii in sectiunea de Data Protection.