Asigurarea riscurilor cibernetice

Protectie impotriva riscurilor noii ere digitale.

Pentru multe sectoare de activitate, internetul presupune un risc urias de pierdere sau utilizare neautorizata a datelor. RENOMIA CYBER asigura riscurile cibernetice, precum si raspunderile care deriva din pierderi sau utilizare neautorizata a datelor sau a informatiilor cu caracter sensibil. CYBER este, in principal, o asigurare de raspundere pentru pierderile suferite de terte parti. De asemenea, RENOMIA ofera asigurari care acopera costuri legate de recuperarea datelor etc. 

CYBER este o solutie de asigurare adresata segmentelor de business care gestioneaza mari cantitati de date - magazine online, agentii de pariuri, companii IT (in special furnizori de servicii de stocare a datelor, cloud etc), companii media, furnizori de utilitati (telecomunicatii, electricitate, incalzire, gaze, apa etc), magazine, companii de servicii financiare si furnizori de servicii medicale.

RENOMIA CYBER combina:

  • asigurarea de raspundere fata de terti pentru incidente de securitate legate date si informatii sensibile (daunele sunt platite unor terte parti)

  • asigurarea de daune la proprietati - costuri IT, PR si alte servicii - daunele se platesc asiguratilor 

Principalele riscuri: 

  • responsabilitatea companiei pentru datele colectate, utilizate si stocate, de la clienti, parteneri si angajati
  • pierderea datelor personale sau ale clientilor - o amenintare constanta pentru orice companie - exista riscul unui atac de tip hacking sau a unor incidente interne, ca urmare a neglijentei sau unui act intentionat
  • pierderea de venituri ca urmare a intreruperii activitati 
  • riscuri reputationale
  • riscuri de atac in scopul rascumpararilor 
  • riscul de sanctiuni din partea supraveghetorilor 

Solicitati o oferta

Completati formularul de mai jos si specialistii nostri va vor contacta pentru a va oferi o solutie personalizata

Datele personale vor fi prelucrate doar pe durata procesarii solicitarii.  Mai multe detalii in sectiunea de Data Protection.