přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Management

Comitet executiv Click pentru a ascunde

Jirina Nepalova, CEO

Jirina Nepalova este unul dintre expertii de prim rang in domeniul asigurarilor din Cehia. Are o larga experienta in implementarea programelor de asigurare pentru companiile din diverse industrii dar si in solutionarea daunelor. A participat la numeroase cursuri de pregatire in strainatate si este un consultant constant al institutiilor statului precum si a multor institutii private.

 

Lucreaza in industria de asigurari din 1978, de cand a inceput ca inspector al departamentului de daune de bunuri si raspunderi al Česká Pojišťovna. In 1993 a fondat RENOMIA pe care o conduce si acum, companie care a devenit cel mai mare broker de asigurari din Cehia, cu birouri in majoritatea statelor din Europa Centrala si de Est. In 2012 a devenit Presedinte al Asociatiei Brokerilor de Asigurare din Cehia.


Mr Pavel Nepala, Managing Partner

Mr. Pavel Nepala a studiat economia la Facultatea de Stiinte Sociale din cadrul Universitatii Charles. Inca de la infiintarea sa, a participat la dezvoltarea RENOMIA si la dezvoltarea serviciilor oferite clientilor. A participat la numeroase cursuri, seminarii si internship-uri in Cehia si in strainatate, specializandu-se in asigurari si management.

 

Ca membru in conducerea RENOMIA, are ca principale indatoriri departamentul de marketing, tehnologia informatiilor (IT) si dezvoltarea strategica in  Centrul si Estul Europei. Participa in mod activ la dezvoltarea si consolidarea relatiilor internationale.

 

Ing. Jiri Nepala, Managing Partner

JiriNepala este foarte cunoscut in industria Ceha de asigurari, in care activeaza din 1996. Datorita anilor de experienta, este unul dintre putinii profesionisti din piata cu  viziune si intelegere  a riscurilor companiilor dar si ale persoanelor fizice. Participa la conducerea companiei alaturi de doamna Nepalova si de fratele sau Pavel inca de la infiintarea acesteia.

 

A studiat economia la School of Business Administration din cadrul Universitatii din Silesia. Are o experienta vasta in asigurari si riscurile din domeniul afacerilor, in implementarea programelor de asigurare in companii din diverse industrii si in solutionarea daunelor. Ca membru in conducerea companiei, raspunde de dezvoltarea departamentului de daune si cel de management al riscului, impreuna cu directorii de departamente, precum si de cateva subsidiare si sucursale din Cehia si Slovacia.

 

Ing. Michal Cajka, Managing Partner

Michal Cajka  este unul dintre cei mai cautati experti de riscuri industriale mari din piata ceha si internationala de asigurari.
A creat numeroase programe de asigurare pentru companii mari din diverse ramuri industriale. A participat la numeroase cursuri de asigurari si managementul riscului in Cehia si in strainatate. Printre specializarile sale se mai numara si asigurarea riscurilor tehnice, reasigurarile facultative si programele internationalede asigurare.

 

In timpul cursurilor la Charles University si Universitatea de Economie din Praga,  a dobandit experienta la compania  Jauch & Hubener, la vremea aceea cel mai mare broker de asigurari din Europa.  A absolvit de asemenea un internship de patru luni la Viena. Dupa absolvirea universitatii, in 1996 s-a alaturat RENOMIA unde a lucrat ca director al biroului regional Praga pana in 2007 si apoi ca managing partner. 

 

Ing. Vilem Matyas Director Financiar

Din anul 2000 pana in 2007 Vilem Matyas a lucrat la A&CE Audit si A&CE Consulting, companii specializate in audit si consultanta financiara, fiind consultant de taxe si senior consultant. Bazandu-se pe experienta si cunostintele dobandite, in anul 2007 a fost numit Director Financiar al Renomia. A absolvit Facultatea de Finante a Universitatii din Mining,  specializandu-se in consultanta de taxe.

 

Mrs. Klara Kodua, Business Group Director, Director al Renomia Network

Dupa absolvirea Universitatii Central Europene din Budapesta  in 1997, Klara Kodua a lucrat in sectorul bancar. La Renomia lucreaza din anul 2001. Pana in 2005 a fost responsabila de dezvoltarea departamentului international.

 

A facilitat comunicarea cu parteneri externi, pregatind documentatia suport pentru securizarea relatiilor cu clienti mari. Din 2005 a fost numita in functia de Business Director , fiind responsabila de atragerea de noi clienti corporate si de implementarea de proceduri pentru acest departament. Din 2008 Klara detine si pozitia de Director de Comercial al RENOMIA NETWORK. Combinarea acestor doua pozitii a dus la numirea Klarei in 2014 in Board-ul Executiv al companiei.

Directori de sucursale Click pentru continut

Ing. Marek Kalbáč, Director al Departamentului International

Marek Kalbak activeaza in industria de asigurari de 15 ani. Dupa absolvirea Facultatii de Economie a Universitatii din Praga. Marek a lucrat la Experting Insurance Brokers unde a fost responsabil de implementarea programelor de asigurare la companii de constructii, de asigurarile din domeniul aviatiei si de comunicarea cu parteneri externi. S-a alaturat RENOMIA ca Senior Account Manager in 2007 si a fost responsabil de programele de asigurare ale clientilor din domeniul energiei, atat interni cat si externi. In iulie 2008 Marek a fost numit in functia de Director al Departamentului International, care coordoneaza activitatea legata de clienti internationali. Departamentul sau coordoneaza programe internationale pentru mai mult de 300 de companii. Marek este de asemenea responsabil pentru dezvoltarea relatiilor cu parteneri externi si comunicarea cu subsidiarele RENOMIA.

Přihlášení klienta
sau inchideti

Contact.renomia Contact.renomia je zabezpečený webový portál pro klienty RENOMIA. Nabízí jednoduchý a pohodlný přístup k informacím o Vašem pojištění.

xyy