přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Responsabilitate sociala

Responsabilitate sociala

Renomia nu este doar un lider in domeniu, ci si o companie ce recunoaste ca nu avem toti aceleasi oportunitati in viata. De aceea RENOMIA contribuie la dezvoltarea proiectelor in beneficiul publicului larg. Dedicandu-se de mult timp activitatilor filantropice si activitatilor de responsabilitate sociala. Activitatea predominanta in acest sens se concentreaza pe actiuni de caritate pentru cei nevoiasi si pe programe educationale si de cercetare. Angajatii RENOMIA contribuie de asemenea din proprie initiativa la diverse proiecte caritabile.

Renomia sustine proiecte caritabile

Cooperarea cu Fundatia Tereza Maxova este cel mai mare proiect de caritate al Renomia. Fundatia ajuta copiii abandonati, iar ceea ce compania apreciaza cel mai mult la activitatea fundatiei este modul direct, transparent si eficient de lucru. Cooperarea pe termen lung, bazata pe incredere reciproca, a dus la implementarea cu succes a multor proiecte si la realizarea de evenimente de strangere de fonduri.

RENOMIA  se implica in suportul financiar al proiectului SOS SOMALIA. Acest proiect, sustinut de organizatia People in Need, isi propune sa ajute populatia Africii aflata in zone decimate de foamete si seceta.

RENOMIA sustine educatia si cercetarea

RENOMIA sustine profesorii si studentii Universitatii Charles, care se dedica cercetarii economice in tarile in curs de dezvoltare la Institutul de Studii Economice din cadrul Facultatii de Stiinte Sociale. Pentru a se asigura cea mai buna abordare a acestor probleme, a fost creat un concurs de proiecte. Scopul colaborarii cu Universitatea Charles a fost  solutionarea problemelor saraciei, schimbarea sistemelor in tarile in curs de dezvoltare, actiune in care RENOMIA este implicata din anul 2011. Scopul este de a  sustine cercetarea si procesul educational de dezvoltare economica a acestor regiuni.
 
RENOMIA sustine de asemenea proiectele de cercetare ale studentilor in domeniul protectiei mediului din cadrul Facultatii de Mecanica din cadrul Universitatii West Bohemia din Pilsen, care au construit o masina retro electrica. 

In ultimii ani RENOMIA a sustinut in mod semnificativ Academa de muzica de vioara Vaclav Hudecek, care se implica in identificarea si promovarea de talente muzicale in randul copiilor.

Angajatii RENOMIA, voluntari

Angajatii RENOMIA sunt implicati activ in ajutorarea celor nevoiasi. In zona de nord a Bohemiei Hradek nad Nisou, au curatat  si reparat o gradinita parasita. La finalul fiecarui an ei indeplinesc dorintele de Craciun ale copiilor din orfelinatul Pysely cumparand cadourile pe care copii le-au cerut lui Mos Craciun, participand totodata si la petrecerea lor de Craciun.

Orice ajutor nu e niciodata deajuns

Prin donatii individuale, RENOMIA ajuta de asemenea persoanele cu dezabilitati, si este un suporter constant al cluburilor, turneelor si festivalurilor internationale de muzica.

Přihlášení klienta
sau inchideti

Contact.renomia Contact.renomia je zabezpečený webový portál pro klienty RENOMIA. Nabízí jednoduchý a pohodlný přístup k informacím o Vašem pojištění.

xyy