RENOMIA a castigat Premiul BROKERUL ANULUI 2013

La ceremonia de decernare a premiului Brokerul Anului 2013, RENOMIA a fost aleasa de catre publicul de specialitate ca fiind cel mai bun broker de asigurare din Cehia, castigand primul loc.

Premiul a fost acceptat de catre directorul companiei, Jirina Nepalova.
Prin votul organizat de Asociatia Brokerilor din Cehia, o serie de profesionisti in domeniu din cadrul companiilor de asigurare au evaluat brokerii luand in calcul factori precum calitatea serviciilor, comunicarea, expertiza si experienta. Dintre criteriile de selectie fundamentale au fost si calitatea documentatiei furnizata asiguratorilor, calitatea comunicarii intre broker si asigurator, intre broker si client, administrarea politelor de asigurare si dezvoltarea de noi produse. Unul din factorii determinanti ce a dus la victoria RENOMIA  a fost contributia la dezvoltarea pietei de asigurari in Europa.

La primirea trofeului, doamna director Jirina Nepalova a declarat:

„Castigarea acestui premiu este o mare onoare pentru noi, pentru ca dovedeste atat clientilor RENOMIA dar si profesionistilor din domeniu, nivelul nostru de profesionalism si calitatea serviciilor. In acelasi timp, acest premiu reprezinta o provocare in a continua sa  tindem catre perfectiune in furnizarea serviciilor dar si sa ne dezvoltam in noi directii. As dori sa multumesc clientilor nostri, colegilor dar si partenerilor, tuturor celor ce au contribuit la acest succes. Sunt recunoscatoare pentru faptul ca formam o echipa buna,  furnizam servicii de calitate si pastram valorile si misiunea companiei“.

Pentru a vedea premiul faceti click aici.