RENOMIA, la Conferinta Anuala RIMS din San Diego (SUA)

RENOMIA participă în mod regulat la conferințe globale, unde construiește relații cu partenerii săi din străinătate.

Ultima dintre acestea a fost Conferinta RIMS (Asociatia Internationala a Managerilor de  Risc ), care a avut loc la San Diego, Statele Unite ale Americii, în prima jumătate a lunii aprilie, la care au fost 10.000 de vizitatori din 70 de țări din întreaga lume.

Asiguratorii si brokerii participanti la conferință au fost membri activi la discutii dar si  la intalnirile bilaterale dintre reprezentantii rețelelor de brokeraj, cum ar fi WBN, Brokerslink, Lockton Global și A. J. Gallagher.
 
Discutiile s-​au focalizat pe urmatoarele puncte centrale ale conferinței: managementul riscului, managementul companiei și construirea relațiilor cu clienții, industrii specializate si comert.

Printre speakeri s-​au numarat profesioniști din multe companii cu o dezvoltare dinamica, inclusiv reprezentanții  RENOMIA.

Conferințele și întâlnirile cu parteneri internationali au fost si vor ramane o sursă valoroasă de know-​how și inspirație pentru noi, pentru ca, datorită conexiunilor sale cu brokerii din întreaga lume și participarea  la conferințe de acest calibru, RENOMIA a reușit să realizeze legături internaționale importante, devenind un partener puternic în regiunea ECE.