RENOMIA SRBA BROKER DE ASIGURARE, 20 de ani de consultanta si intermediere

In asigurari, experienta este ceea ce face diferenta!

"Ne place sa credem ca am construit solid o echipa puternica, coordonata de profesionisti experimentati si asta face serviciile noastre excelente. Impreuna cu unii dintre ei, in anul 1998, am pornit de la zero un business a carui origine se pierdea in negura timpului in tarile occidentale si care in Romania era aproape necunoscut, fara un cadru juridic adecvat. De-atunci si pana in prezent am format peste 500 de cariere si am ajuns sa oferim servicii de specialitate unui numar de peste 135.000 clienti, carora le multumim pentru incredere. Unora dintre ei, chiar de 20 ani!

Domeniul asigurarilor a devenit unul vast iar strategia companiei s-a bazat pe deschidere internationala in mod constant, cu mult inainte de a deveni parte a Renomia Grup. Aceasta apartenenta insa, marcata de o puternica infuzie de knowhow, a contribuit la o pozitionare mai clara a noastra in piata, alaturi de ceilalti jucatori internationali prezenti in tara noastra. Astazi suntem reprezentanti Lockton in Romania si parteneri oficiali ai WBN, Brokerslink, Wing, Howden One, Astreos Credit, Verspieren International. Asta ne face sa fim mandri si ne obliga in acelasi timp sa ne ridicam la nivelul standardului profesional pe care aceste organizatii il practica", a declarat dl Gheorghe Grad, country manager-ul companiei.

Renomia Srba Insurance Broker a intermediat in primele 9 luni din acest an  17,2 mil. euro, cu un target de 23 mil. euro la finele 2018, inregistrand astfel o crestere de 16% fata de perioada similara a anului trecut.  Compania a realizat o crestere a veniturilor  cu 31% , realizand 2,67 mil euro in primele noua luni, cu un target de 3,5 mil.euro pentru decembrie.

Cresterile de business provin din profesionalizarea retelei de vanzari, actiuni de cross-sell si up-sell, dezvoltare puternica pe corporate, achizitionarea unor companii mici de brokeraj, vanzari online si prin aplicatii mobile.

Mai multe detalii despre companie, www.renomia.ro