RENOMIA SRBA INSURANCE BROKER, doua noi agentii teritoriale

RENOMIA SRBA a deschis doua noi agentii proprii in Timisoara si Ilfov si a inregistrat in primele noua luni ale acestui an un volum de prime intermediate de peste 14 milioane de euro, estimand ca acest indicator va atinge 20 milioane de euro pana la finalul anului. In 2015 s-​au intermediat prime de asigurare in valoare de 13,5 milioane de euro.
"Timisoara este unul dintre cele mai importante orase ale tarii si in mod firesc deschiderea unei agentii proprii se impunea, de aceea momentul gasirii omului potrivit la locul potrivit a fost unul pe care ne-​am bucurat sa il marcam. In acelasi context, Bucurestiul cuprindea cu greu activitatea de intermediere pe localitatile invecinate si aceasta a fost ratiunea pentru care Agentia Ilfov va coordona activitatea firmei pe aceasta zona. Ceea ce a contat cel mai mult pentru noi a fost gasirea unor specialisti cunoscuti, cu experienta atat pe partea de management cat si pe partea de vanzare, cu o buna probitate morala si care sa impartaseasca valorile companiei noastre, a declarat Gheorghe GRAD, Country Manager pentru Romania, RENOMIA SRBA.
Agentia din Timisoara este condusa de Felicia BOROBAR, care a ocupat in trecut diverse pozitii in cadrul Allianz-​Tiriac, GROUPAMA si CertAsig. In acelasi timp, agentia Ilfov, cu sediul in Popesti-​Leordeni, este coordonata de Bogdan GHINDARU, a carui experienta de 16in asigurari include si pozitii de director de sucursala la ASTRA si ASIROM.
"Urmam cu atentie strategia stabilita la inceputul anului si ne concentram in egala masura atat pe intermedierea produselor corporate cat si pe consolidarea retelei de vanzari, dezvoltam cu pasi siguri divizia de asigurari agricole, ramanem alaturi de nevoile clientilor nostri care contureaza in acest moment un portofoliu echilibrat si stabil. Pe o piata de intermediere imprevizibila si tulbure in ultimul timp, stabilitatea ramane unul dintre cele mai importante obiective", a mai declarat Gheorghe GRAD.