RENOMIA SRBA Insurance Broker este noua denumire a SRBA

“Ne-​am propus sa transferam cu succes intreg capitalul de incredere si imagine construit timp de 18 ani catre noul brand, RENOMIA SRBA”, a declarat Gheorghe Grad, country manager pentru Romania

Efectul apartenentei la Renomia Group, coroborat cu experienta noii echipe de vinzari au dus la cresteri semnificative ale business-​ului. Astfel in primele 5 luni ale anului s-​a inregistrat o crestere a volumului de prime intermediate de 47,8%  adica 32.652.000 lei, ceea a condus la o crestere a cifrei de afaceri de 31,3%.

 Procesul de rebranding presupune nu doar schimbarea numelui si a identitatii vizuale a companiei, ci si o continuare a strategiei de dezvoltare demarata in urma cu un an, atunci cand SRBA a devenit parte a grupului Renomia. Activitatea firmei este una dinamica, echipa de management s-​a completat cu doi importanti specialisti din piata de asigurari intr-​un proces de recrutare  aflat abia la inceput, ramanand insa constant interesul permanent de a pastra calitatea serviciilor la nivelul relatiei cu clientul.

 Compania lucreaza cu sucursale proprii si parteneri afiliati  in Bucuresti si in marea majoritate a judetelor tarii,  pastrand retail-​ul ca un segment important, dar orienteaza dezvoltarea business-​ul si catre asigurarile corporate si asigurarile agricole.