RENOMIA SRBA Insurance Broker si-​a premiat angajatii si partenerii

In cadrul Conferintei Nationale de Vanzari, desfasurata in perioada 4 - 5 martie 2017 la hotel Ramada Parc din Bucuresti, a avut loc Gala de Premiere a angajatilor si partenerilor companiei.

Evenimentul s-​a bucurat printre altele de prezenta a 14 companii de asigurare, care ne-​a onorat si ne-​a confirmat calitatea colaborarii, bazata pe profesionalism si incredere reciproca.

Intr-​o atmosfera de lucru intens, cei peste 100 de participanti au beneficiat de analize si prezentari interesante, sustinute de catre echipa de management a companiei impreuna cu Ms. Klara Kodua, directorul departamentului international al Renomia Group, avocati si specialisti in training.

Pe parcursul galei, invitatii au beneficiat si de momente relaxante iar buna dispozitie  a fost apanajul serii.

“Urmare a actiunilor constante si consecvente de dezvoltare a societatii, avand suportul logistic deosebit de important al Renomia Group, anul 2016 a fost unul incununat de succes, materializat in cresterea cu peste 48% a vanzarilor, volumul de prime intermediate fiind de 87 mil lei. Gradul de retentie a clientilor a fost de 91,6%,  iar prin Programul  Customer Care, targetam 96 procente. Relatia cu partenerii din reteaua de vanzari este una de exceptie, confirmata prin fluctuatie “0” si asta confirma ca programele de fidelizare implementate in 2016 au fost corecte. De altfel, autoturismul Skoda Rapid, oferit drept premiu de catre RENOMIA SRBA  si care a plecat de aceasta data la partenerul nostru din Pitesti, reprezinta dovada implicarii in a perfectiona aceste relatii.

Pentru 2017 ne propunem sa imbunatatim  performantele anului anterior si sa ramanem  un brand de referinta pe piata de consultanta si brokeraj in asigurari din Romania “ , a declarat dl. Gheorghe Grad, Country Manager pentru Romania.