RENOMIA SRBA Insurance Broker si-​a premiat partenerii

In zilele de 24-​25 februarie 2018, la Ramada Parc Hotel, a avut loc Conferinta Nationala de Vanzari a RENOMIA SRBA Insurance Broker, un eveniment la care au participat 140 persoane, parteneri francizati, directori de agentii, reprezentanti ai asiguratorilor.
O prezenta de top, speakeri remarcanti au dezbatut probleme actuale ale pietei, provocari legislative, previziuni asupra dezvoltarii business-​ului dar si elemente practice din viata reala si cu accent pe aprofundarea nevoii de consultanta acordata clientilor.
Evenimentul a fost marcat de Decernarea Premiilor pentru Parteneriat acordate pentru progresele relationale dintre RENOMIA si cele importante companii de asigurare.

Tragerea la sorti pentru "Marele Premiu", un autoturism Skoda, l-​a desemnat drept castigator pe Iulian PATRU, Partener Renomia PITESTI.

Premierea a avut la baza un concurs de vanzari corporate, new business, derulat pe parcursul anului 2017, actiune corelata cu linia spre care se indreapta compania. 

"Imi pierdusem masina personala ca urmare a unui accident in acea perioada si era clar ca aveam o motivatie suplimentara sa ma angrenez in acest concurs, am facut-​o si iata-​ma castigator! Implicarea mea a dovedit ca se pot realiza vanzari peste ceea ce iti propui in mod simplu si confortabil, motiv pentru care in anul 2018 voi muta activitatea intr-​un sediu nou, cu o mare vizibilitate iar masina va fi folosita clar pentru activitatea nou dimensionata, pe un portofoliu orientat catre asigurarile facultative in special", a declarat Iulian PATRU.